måndag 25 mars 2019

Sarg i sittbrunn

Vilken lördag! 10 - 12 grader och soligt skönt i hörnan mellan mastskjulet och traktorgaraget. Jobbade i båten hela dagen utan jacka och det känns verkligen som att det kommer en vår och en sommar i år också!

Dock så ser vi fram emot en sommar utan att komma i sjön, att ligga på land och insupa doften av fernissa, insmorda i nåtmassa med ett heltäckande slipdammslager och ett ständigt kliade av glasfiber, iklädd alla dem här gamla kläderna som är mer eller mindre utslitna och absolut inte  lämpade sig för återvinningen men som ändå sparats länge, som har kunnat vara bra att ha, i väntan på att man ska renovera nån båt eller nåt. Nu så, nu kommer dom till användning.

Nå, det är lördag och till jobbet. Hösten och vintern har gått åt till att ta bort, kassera och kasta. Det jobbet är inte helt klart men där är en stor längtan efter att laga något, fixa till saker.

Planen är att vi ska färdigställa båten utvändigt under våren, sommaren och den kommande hösten. Anledningen till det är att infästningar, genomgående skruvar och andra håltagningar är fritt fram när man inte har något på insidan att ta hänsyn till.

Så det som har blivit gjort är är att vi har mallat en ny sarg till sittbrunnen, den är nästan perfekt och det börjar framträda en sittbrunn som tilltalar oss.



👉👉Bygga sargmodell till sittbrunn👈👈

 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar